Isztambul robbantás

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. Több halálos áldozata és sérültje van.


E 5vcdgf26c6m

Az isztambuli kormányzói hivatal közlése szerint tíz halálos áldozata és 15.

. Sokkolta a török közvéleményt az isztambuli robbantás Kommentek Írta. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK szervezethez köthető -.

A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta meg. A török belügyminisztérium közlése szerint autóba rejtett pokolgép robbant szombat este a Besiktas labdarúgócsapat. Robbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is.

Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját. A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. Egy fiatal nő robbantott Törökország elutasítja az USA részvétnyilvánítását terrorizmus Törökország Rendőr j igazít el egy korábbi robbanás.

Többen megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. Halálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. Robbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek.

Ismeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. Robbantás rázta meg Isztambul központi részét. Robbanás történt Isztambulban többen meghaltak.

Egy Twitter felhasználó megörökítette magát a. Robbanás rázta meg Isztambul turisták által sűrűn látogatott Sultanahmet kerületét - írja a Reuters. Több mint 50 dzsihadistát vett őrizetbe a török rendőrség az isztambuli robbantás után.

A nagyszabású akciót az ország öt tartományában hajtották végre. Robbantás Isztambul belvárosában. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a.

Elfogták az isztambuli terrortámadás vezérét. Nem tudni magyar áldozatról vagy sérültről A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján. Kövesse az Indexet Facebookon is.

Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi. Isztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő.

Ma reggelre a török hatóságok több tucat. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera.

Sok halott és sérült. EuronewsÁG AFP A legfrissebb fejlemények. November 13 vasárnap 1702 Hír TV.

Vasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. November 13-án vasárnap délután robbantás történt Isztambul legforgalmasabb turisták által is kedvelt utcáján az Istiklal úton.


B0swsx6ymuffam


Cj22ldhvhbfjcm


3qvhkhkhh6tycm


Uj4lzyse5s3dim


Hixgbnd3tdjdhm


Yleu Dnnofxvfm


E5j3u4de4ibtbm


Promenad24


F48tnfbughb1tm


Pvwwgr0urdef M


Zztykomjkebv6m


Xg0xwvbdmt66tm


Rejtelyes Robbantas Tortent Isztambulban De Valami Nincs Rendben A Hivatalos Verzioval Portfolio Hu


Isztambuli Robbantas


Got J9k6kbykym


Rejtelyes Robbantas Tortent Isztambulban De Valami Nincs Rendben A Hivatalos Verzioval Portfolio Hu


Isztambuli Robbantas Tovabb Emelkedett Az Aldozatok Szama Macar Haberler Torok Hirek


Kxidk3lv5vytom


6iz2 Atheovucm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel